Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

30 mar. 2017

Kirby văzut prin ochii bloggerilor constănţeni


Ştim cu toţii că bloggerii apreciază sănătatea şi curăţenia în casă. Şi aparatele de calitatate care îi ajută să facă asta. De aceea, împreună cu reprezentantul Kirby pentru judeţul Constanţa, ne-am gândit să lansăm o campanie inedită. Una în care să vedeţi cum se comportă acest sistem de curăţenie pe unele din cele mai dificile suprafeţe de curăţat din casa dumneavoastră, operaţiune pe baza căreia veţi putea face un review în deplină cunoştinţă de cauză. În care puteţi scrie despre operaţiunea de curăţenie la care aţi participat. Imaginile sau filmările le puteţi face chiar dumneavoastră, nu avem nimic de ascuns. Haideţi să vedem în ce constă brief-ul acestei campanii
.
Update 04.04.2017. Ca urmare a feedback-ului obţinut până acum voi face o mică paranteză. De fapt nişte explicaţii şi o mică modificare. Noi vom face operaţiunea aleasă de voi (covor sau saltea) fără ca să o condiţionăm de scrierea unui articol. Practic veţi face o documentare reală şi vă puteţi face propriul material foto din confortul casei voastre. Review-ul ar fi astfel despre operaţiunea în sine, făcută cu Kirby şi nu despre aparat. Ne limităm la o singură operaţiune  doar din cauza limitării de timp. Cei care vor scrie articolul, vor primi cu toţii aparatul pentru 24 de ore (în condiţiile menţionate). Operaţiunea anterioară serveşte şi ca o minimă instruire în utilizarea aparatului.



Brief


1. Operaţiunile între care puteţi opta

  • Curăţarea saltelei de acarieni şi dejecţiile lor. Vezi aici!
  • Baterea, aspirarea, perierea şi spălarea covorului. Spălarea se va face cu spumă ecologică semiuscată. Vezi aici!
Ambele operaţiuni se execută cu obiectele de curăţat pe poziţia lor. Nu trebuiesc făcute pregătiri, doar eliberate suprafeţele de curăţat.
În urma alegerii dumneavoastră veţi rămâne cu un covor curăţat şi proaspăt spălat (nu intră aici şi petele dificile) sau cu o saltea curăţată de acarieni.


2. Ce ne dorim.

  • Să scrieţi un review obiectiv (ne-am bucura dacă ar avea în jur de 300 de cuvinte măcar) despre operaţiunea pe care aţi văzut-o/aţi participat, cu imaginile şi/sau videoclipurile de la faţa locului, făcute de voi. Dacă nu există posibilitatea tehnică vă vom pune noi la dispoziţie imagini.
  • Să menţionaţi în titlu dar şi în url-ul articolului numele aparatului, Kirby.
  • Deoarece în mod sigur vor exista persoane care vor dori să afle mai multe, să menţionaţi în articol pagina de fb https://web.facebook.com/kirbyconstanta/ de preferat cu link. Nu ne vom supăra dacă veţi insera un link către https://covorul-meu.blogspot.ro/ dar asta e la latitudinea fiecăruia. Ancorele trebuie să fie naturale în text şi pe cât se poate să conţină cuvântul Kirby sau operaţiunea la care faceţi referire (curăţare covor, spălare covor, curăţarea saltelelor de acarieni).
  • Să publicaţi articolul vostru pe FB în mod public cu tag către pagina noastră ca să putem vedea postările pe care să le şi distribuim şi promovăm. Să promovaţi articolul ca şi orice altă postare a voastră cu haştagul #kirbyconstanta.
Atenţie, nu ne dorim un advertorial de promovare ci un review sincer şi obiectiv conform numelui campaniei, "Kirby văzut prin ochii bloggerilor constănţeni", scris în stilul caracteristic blogului vostru.

3. Ce oferim

  • După cum am menţionat veţi rămâne cu un covor curat şi proaspăt spălat ori cu o saltea dublă curăţată de acarieni ca să nu vorbim despre experienţa interesantă pe care o veţi avea.
  • Autori celor mai bune 5 articole vor fi selectaţi pentru a primi propuneri pentru campaniile care vor urma.
  • Cele mai bune 5 articole vor putea folosi un sistem Kirby pentru curăţenie în casă, timp de 24 de ore, gratuit, la o dată stabilită de comun acord pe bază de programare. Aveţi asistenţă tehnică telefonică sau online, manual de utilizare iar dacă chiar vă prindeţi urechile, un reprezentant al companiei va veni la faţa locului.
  • Jurizarea va fi făcută de reprezentantul companiei, domnul Niţescu Ion. Va conta obiectivitatea articolului, corectitudinea gramaticală, coerenţa exprimării şi respectarea cerinţelor

4. Mecanismul campaniei

  • Începând cu 31 martie înscrierea blogurilor participante. Condiţii: minim 6 luni vechime, minim 30 de articole scrise, să fie active (măcar 3-4 postări pe lună), PA min 20. Înscrierea se va termina la confirmarea primelor 20 de bloguri înscrise.
  • Urmează stabilirea calendarului de execuţie a operaţiunii alese, de comun acord blogger-reprezentant funcţie de timpul disponibil al fiecăruia.
  • După executarea operaţiunii alese, bloggerul va scrie articolul într-un termen rezonabil (7 zile).
  • Tot în termen de 7 zile de la publicarea celui de al 20-lea articol vom nominaliza cei 5 bloggeri menţionaţi, urmând să fie contactaţi.
  • Campania se va termina pe data de 30 aprilie
5. Modalitatea de înscriere
  • mail la radu.tuglea@gmail.com
  • mesaj pe https://web.facebook.com/ThordinAsgard sau https://web.facebook.com/kirbyconstanta/
  • la aceleaşi contacte puteţi să adresaţi întrebări în caz că aveţi nelămuriri
Toate înscrierile trebuie să conţină url-ul blogului şi un contact valid.

Fiind prima campanie lansată, vă rugăm să fiţi îngăduitori şi dacă aveţi ceva costuctiv de spus nu ezitaţi să o faceţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !