Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

7 ian. 2017

Cumpără informat cu ajutorul Alegeinteligent.com - Guest Post

În ultimul timp tehnologia a cunoscut o evoluție impresionantă, lucru care se reflectă asupra vieții noastre, care a devenind mult mai ușoară și mai plăcută datorită acestei evoluții. 

Gândiți-vă cât de "ușoară" era viața înaintea inventării mașinii de spălat, a aspiratorului sau a frigiderului. Spălatul hainelor de mână nu este un lucru foarte plăcut, bătutul covorului nu este o operațiune tocmai la îndemână, iar săpatul gropilor pentru a pune produsele la păstrat alături de bucăți de gheață și acoperindu-le cu paie nu era o operațiune foarte ușoară.
Plus că tehnologia reușește să realizeze lucruri cu un randament și o calitate mult mai bună decât reușește omul. 

Un exemplu bun poate fi aspiratorul, care nu numai că aspiră praful, însă unele produse duc operațiunea de curățare a covorului la un alt nivel și oferă mult mai multe funcții decât cea de aspirare. Bune exemple fiind: spălarea covorului, curăţatul saltelei de acarieni sau "bătutul" covoarelor pe care le puteti găsi de exemplu la sistemul de curăţenie Kirby.

În ziua de azi suntem înconjurați de tehnologie, în fiecare casă se găsesc electrocasnice și electronice, fiecare aparat rezolvând mai mult sau mai puțin o anumită nevoie. 

Tehnologia a evoluat într-atât de mult încât în lista de oferte avem produse din aceași categorie însă care sunt potrivite pentru mai multe tipuri de utilizări. Frigiderul nu doar că răcește, deja au apărut frigidere smart de pe care îți poți comanda alimente sau de pe care poți vizualiza rețete culinare. Doar că nu toată lumea are nevoie de astfel de funcții. 

Sunt cazuri în care cumpărătorii și-au achiziționat frigidere care includeau un dozator de apă pe ușa frigiderului, dar pe care nu l-au folosit niciodată, astfel pierzând bani pentru o funcție în plus, dar mai ales, pierzând și spațiul ocupat de acel dozator. 

Pe piață sunt produse cu specificații foarte variate, iar un lucru este cert, avem de unde alege. 

Doar că, pentru a achiziționa un produs protrivit, trebuie să cunoaștem acele specificații mai în detaliu. 

Alegeinteligent.com și-a propus să va ajute să rezolvați o nevoie importantă, cea a informării dinaintea efectuării achiziției. Mai exact, acest site vă livrează informații cu ajutorul cărora puteți alege produsele care sunt cele mai potrivite necesităților voastre. 



Cum vă poate ajuta acest site? 

Puneți-vă într-o eventuală situație. Doriți să cumpărați o mașină de spălat și doriți ca aceasta să vă acopere toate necesitățile. 

Gândiți-vă, dacă familia voastră este destul de numeroasă, să zicem 5 persoane. Ați avea nevoie de o mașină de spălat cu o capacitate mai mare. Bun, dar cât de mare? Va puteți da seama care este capacitatea de care aveți nevoie? 

Bun, puteți întreba în magazin, vă puteți întreba cunostințele, însă o soluție mai bună este să căutați această informație pe internet și o veți găsi pe o mulțime de site-uri. 

Însă cu ce este diferit alegeinteligent.com de celelalte site-uri? 

Pe acest site veți găsi informații culese din mai multe surse, unele informații fiind chiar de la persoane avizate, a căror activitate profesională are legătură cu producția sau depănarea electronicelor și electrocasnicelor. 



Informându-vă corect înaintea efectuării achiziției, puteți salva bani, economisi timpul pierdut prin magazine, dar mai ales, cu ajutorul informațiilor, puteți alege produsul potrivit nevoilor voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !