Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

3 ian. 2017

Necondiţionat am nevoie de aer condiţionat

De ce? Păi cum să vă zic, cine nu a petrecut o vară la ultimul etaj al unui bloc din centrul Constanţei, este posibil să nu înţeleagă. În ciuda brizei, în ciuda izolaţiei termice nou-nouţe, tot a saună aduce. Şi din ce am citit, auzit şi văzut cu proprii ochi, nu numai la ultimul etaj. Ci cam peste tot unde nu este instalat un aer condiţionat. Vi se pare un motiv destul de bun?


Hotărârea fiind luată, aplec urechea către înţelepciunea populară care spune că omul gospodar îşi face iarna car şi vara sanie sau mai nou, către înţelepciunea preşedenţială care spune că iarna nu-i ca vara şi caut ceva de calitate, la un preţ decent, consultanţă, montaj, transport şi neapărat cu mentenanţă.

Vestea bună este că am găsit toate aceste cerinţe strânse la un loc la http://www.aerneconditionat.ro/


Se vede din logo că este ceea ce am căutat. Auzi Radule, aer necondiţionat! Sună ca o promisiune, nu credeţi că am dreptate?

Vestea mai puţin bună este că de toate aceste servicii profită în special cei din Bucureşti. Ca de obicei! Nu mă refer la calitatea produselor ci la montaj (24-48h) şi la mentenanţă, foarte importantă deoarece fiind un loc favorizant pentru murdărie şi depunerea de praf, aparatul de aer condiţionat trebuie curăţat cu regularitate pentru a se evita dezvoltarea bacteriilor sau a ciupercilor care pot dăuna sănătăţii, dar şi pentru o prospeţime continuă a aerului. Cum pentru mine nu este o problemă, aparatul despre care scriu pe blog (Kirby) putându-se ocupa de problemă, merg mai departe. Şi pun ochii pe un aer conditionat 18000 BTU ieftin dar bun, în speţă un TOSHIBA NEW SUZUMI + RAS-18N3KV2-E INVERTER, nu de alta dar aceeaşi marcă e şi laptopul de pe care scriu.



Câteva caracteristici în imaginea următoare:

Click pe poză pt mărire

Ce spuneţi, am ales bine? În altă ordine de idei, bucureşteni profitaţi! Să nu vă mai aud la vară că vă văitaţi!

8 comentarii:

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !