Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

1 mai 2012

ZIUA MONDIALA A ASTMULUI 2012 LA SUCEAVA, BRASOV

Intrare gratuită la „Salinele Roman” Suceava, pentru bolnavii de astm. O conferinta pe aceasta tema la Brasov.

Articolul este preluat de pe Monitorul de Suceava :

Salinele Roman Suceava demarează începând de săptămâna viitoare o campanie de sănătate prin care se oferă tratament gratuit tuturor bolnavilor de astm din judeţ, acţiunea fiind organizată cu prilejul Zilei Mondiale a astmului, sărbătorită în fiecare an pe data de 3 mai. citeste tot articolul...

Articolul este preluat de pe Adevarul stiri locale Brasov :

Evenimentul este dedicat părinţilor copiilor care suferă de astm şi în cadrul căruia vor fi învăţaţi să gestioneze eficient boala la micuţii lor. citeste tot articolul

O initiativa de apreciat si felicit organizatorii pentru asta. Insa acei oameni se vor intoarce la praful din casa si la acarienii din saltea. Practic se vor invarti in cerc (o situatie fara sfarsit).
O metoda eficienta, economica si inteligenta pentru a tine sub control alergenii din locuinta este folosirea aparatului de curatenie Sentria de la Kirby .
Multi din cei care il folosesc deja au simtit o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii in propria locuinta dupa aproximativ 45 de zile, fara medicamente, fara chimicale= mai multi bani in buzunar.
Acest efect este posibil datorita capacitatii de curatare in profunzime (cca 30cm in cazul saltelelor) dublata de protectia cailor respiratorii prin filtrarea HEPA 11

10 comentarii:

  1. Am citit articolul și, de la el, m-am dus să citesc despre aparatul de curățenie Kirby. Oricât aș fi eu de amatoare de lecturi, aici ar fi mers grozav de bine un filmuleț demonstrativ !
    Încă ceva, ar fi interesante câteva detalii despre preț, întreținerea aparatului etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sugestie, dar:
      -Inca din 1928 Kirby este oferit spre vanzare doar in urma testarii gratuite de catre client in confortul locuintei sale avan in jur doar propria familie (orice filmulet poate fi trucat dar ce testati cu mana dv pe propriile suprafete nu).
      -Detaliile despre pret sunt irelevante atata timp cat nu vedeti ce face mai ales ca este un aparat modular a carui configuratie o stabiliti chiar dv functie de nevoile specifice.
      -Intretinere- nu trebuie lasat in ploaie sau in medii agresive si daca vreti sa luceasca il stergeti din cand in cand :)

      Ștergere
    2. Am uitat un d la avan, scuze !

      Ștergere
  2. Nu ma indoiesc de eficacitatea acestui aparat ci de posibilitatea oamenilor din orasele mici de a-l achizitiona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricine face curatenie in casa isi poate permite sa foloseasca un Kirby !
      Sunt destule aparate in Urziceni sau Mizil care numai orase mari nu se pot numi. Am numit aceste 2 orase deoarece stiu personal de aceste vanzari.
      Dupa cum am scris intr-o postare este mai inteligent, mai usor si mai economic sa folosesti unul in casa decat alternativa. Nu am auzit pe nimeni din cei care folosesc un Kirby in casa ca regreta alegerea facuta, din contra multi dintre ei au optiuni serioase pentru un al doilea.
      Din pacate in Romania exista o anumita intarziere sau mai bine spus un anumit blocaj mental in sensul:
      "-Bunicii nostri nu avea nici aspirator si au trait bine mersi pana la..."
      In schimb se ignora complet ca in ultimele decenii modul de viata s-a schimbat dramatic ca si materialele folosite la interioarele locuintelor.
      De astfel este stiut ca incidenta alergiilor respiratorii si a astmului este de 4 ori mai mare in mediul urban decat in cel rural.

      Ștergere
  3. ce trecere faina de la astm la kirby :-?

    RăspundețiȘtergere
  4. Radu, totusi au si informatiile despre pret o oarecare relevanta. Daca stiu ca pretul unui Rolls Royce nu este pe puterile mele, nu ma mai apuc sa-l testez, oricat de grozav ar fi si oricat de mult mi-ar placea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, iar comparatii cu masini? Si inca ce masina !
      Rolls Royce-ul este pentru regi, seici, sefi de state sau o emblema sociala (daca vorbim de automobil)
      Kirby este un aparat pentru casa si familie si oricine face curatenie in casa isi permite sa-l foloseasca.
      Prin ceea ce face, costa cu mult mai putin decat majoritatea aparatelor casnice si dureaza mult mai mult.
      Prima intrebare pe care as pune-o eu este:
      -Cat ne economiseste folosirea unui Kirby in casa ? (bani, timp, efort)
      Testarea lui este complet gratuita, dureaza intre o ora si o ora jumatate functie de interes si indiferent de alegerea dv va fi o experienta de neuitat.
      Pretul nu este un secret dar ar fi neprofesional din partea mea sa vorbesc despre el fara sa va arat si ce face un Kirby pentru curatenia casei si sanatatea dv.

      Ștergere
    2. Spuneti-mi va rog, dumneavoastra puteti sa spuneti ceva despre un roman (de exemplu), inainte sa il cititi ?

      Ștergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !