Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

4 mai 2012

TIPURI DE ASPIRATOARE

Clasificarea este facuta functie de suprafetele de curatat existente intr-o resedinta familiala.


Pe piata, in toata lumea, exista patru tipuri de aspiratoare, fiecare conceput sa curete o anumita zona din locuinta. Ceea ce si fac aceste aspiratoare intradevar este o alta discutie.


1) Aspiratorul cu furtun, tevi si perii (FTP) conceput sa curete praful usor si cel de deasupra podelei. Este cel mai comun, practim il intalnim in peste 90% din locuintele din Romania (ma tot intreb de ce).
2) Aspiratorul portabil pentru tesaturi groase si voluminoase cum ar fi fotolii, canapele sau saltele, aproape inexistent in Romania.
3) Aspiratorul vertical pentru mochete si covoare, rar intalnit.
4) Matura electrica pentru pardoseli tari (parchet, gresie, marmura, etc...), deasemenea aproape inexistenta in Romania.

Sa cumparam cele 4 tipuri de aspiratoare este prea costisitor (mai ales ca trebuie sa le innoim destul de des), prea incomod si ne trebuie un al doilea garaj pentru depozitare.
Majoritatea persoanelor opteaza pentru un singur tip de aspirator, de regula pentru cel FTP-fiind cel mai cunoscut (si rudele si prietenii au).

Rezultatul este ca niciodata casa dumneavoastra nu va fi cu adevarat curata asa cum va doriti, cum este nevoie si cum meritati !
Solutia, dupa cum banuiesc ca ati ghicit deja, este Kirby (eu asta folosesc). In cei foarte aproape 100 de ani de experienta, a reusit sa creeze un aparat de curatenie orientat spre casa si familie, cu performante mai bune decat cele profesionale, care nu numai ca inglobeaza cele 4 tipuri de aspiratoare, mai si adauga cateva sisteme independente de lucru care au peste 80 de functii. Care sunt acelea? Le puteti descoperi aici !

In postarea urmatoare  voi incerca sa fac un sondaj despre ce tipuri de aspiratoare folositi ! Daca imi iese va rog sa si raspundeti la el!  :)

2 comentarii:

  1. pentru varianta 1 as merge pe mai mult de 90%. de celelalte, sincer nici nu auzisem pana acum dar bn ca citesc blogul tau:)

    RăspundețiȘtergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !