Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

15 feb. 2012

Spalare covoare manuale, Spalare mochete, Spalare covoare lana

Avantajele folosirii samponului Kirby pentru spalarea covoarelor si mochetelor.Vorbesc in acest articol despre samponul uzual folosit de utilizatorii de Kirby si nu despre sampoanele sau solutiile speciale. Acest subiect va constitui un articol viitor. Oricum la cerere puteti primi oricind informatii despre acest subiect.


Si acum sa vorbim despre avantaje!


1) O caracteristica importanta consta in deosebita capacitate de spumare. Astfel cu o cantitate foarte mica de sampon obtinem o cantitate foarte mare de spuma.
2) Spuma este semiuscata. Contine 80% aer, 18% apa si 2% sampon. Asta inseamna economie de apa, sampon si foarte important covorul se va usca foarte repede (in medie 40 minute).
3) Spuma este activa. Datorita continutului mare de aer si a adaptorului de spalat proiectat special, spuma intra la baza fibrei, disloca murdaria din interior si o ridica la suprafata.
4) Poate fi folosit cu rezultate excelente in cazul covoarelor manuale, covoarelor de lana, altor covoare si mochete speciale. Totusi in cazurile in care exista indicatii speciale sau folosite culori (vopseluri) fragile este indicat un test pe o suprafata mica, de preferinta putin vizibila. Eu personal nu am avut pina cum nici un fel de problema.
5) Reimprospateaza culorile. Practic diferenta dupa spalare este atit de mare incit majoritate exclama "Arata ca nou!"
6) Are factor de protectie care intareste fibra covorului impiedicand tocirea lui. Deosebit de util in cazul covoarelor de lana sau lucrate manual.
7) Reimprospateaza mirosul in covor si in intreaga camera.
8) Este antialergen. Timp de 6 luni actioneaza asupra acarienilor din covor astfel incit intreaga familie sa fie protejata. Este de preferat totusi sa spalati cel putin la 3 luni odata.
9) Poate fi folosit in cazul jucariilor de plus si al hainelor groase pentru propietatea sa antialergena.
10) Si nu in ultimul rind este economic!

Rezultate excelente se obtin numai dupa curatarea in profunzime cu peria batatoare!

15 comentarii:

 1. Pot folosi doar samponul daca nu am un Kirby?

  RăspundețiȘtergere
 2. mioarab,
  Samponul acesta a fost conceput, testat pentru folosirea cu adaptoarele de spalat ale lui Kirby.
  Si asta pentru obtinerea celor mai bune si economice rezultate.
  Eu personal nu l-am testat in alte conditii, dar nu am nimic impotriva sa-ti vand un sampon ca sa testezi tu :)

  RăspundețiȘtergere
 3. trebuiesc accesorii suplimentare de achizitionat pentru a efectua operatia de spalare sau e suficient pachetul standard?

  RăspundețiȘtergere
 4. Sonia, nu inteleg foarte bine intrebarea dar o sa incerc sa raspund.
  Ca sa spalati covorul va trebuie un Kirby si adaptorul de spalat a carei descriere o gasesti pe pagina SISTEME DE LUCRU din partea de sus a blogului. Evident sampon consumi la fiecare spalare asa ca din cand in cand mai trebuie sa mai cumperi.
  Ca idee Kirby este un aparat de curatenie modular de genul "12 in unul" si tu folosesti doar ce ai nevoie in casa. De exemplu daca nu ai covoare nimeni nu te obliga sa folosesti adaptorul de spalat.

  RăspundețiȘtergere
 5. buna ziua,
  reclama pe blogul meu personal nu fac, imi pare rau.

  RăspundețiȘtergere
 6. Poate era mai bine sa scriu ca exista "CEVA" care poate face curatenie de calitate, dar reteta lui este ingropata de 100 de ani, intr-un loc secret, la mii de metri sub munti intr-o locatie si mai ascunsa. Eu doar am scris un comentariu strict la obiect, comentariu despre care spui ca este reclama.
  O fi si reclama!!! Dar ceea ce imi doresc eu mai mult este ca oamenii sa inteleaga cu adevarat de ce au nevoie.
  Eu pentru asta am facut acest blog :((
  Cu stima!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. si probabil tot pentru asta iei si un comision gras pe care nu-l impartim :-D

  RăspundețiȘtergere
 8. Catre szqwer,
  Prietene, pe criza asta si comisioanele au slabit mult :)
  Este normal sa iau un comision, doar muncesc, nu fur!
  Iar comisionul este cu mult mai mic decat in cazul unui magazin de electrocasnice, la care singura informatie disponibila e pretul de pe eticheta :(
  Am vaga impresie ca esti un pic rautacios.
  Daca ai vrut sa folosesti un Kirby si nu ai inteles cum, pot sa te ajut eu chiar acum :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Radule n-ai inteles...szwer e o femeie patetica de peste 100 kg(deci cu mare greutate) care a invatat sa faca totul pe bani! O balenuta inganfata asta e szwer

   Ștergere
 9. Cum putem achizitiona produsele de curatare?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Simplu, cu un telefon sau un mail! Le găseşti la pagina de contact din bara de sus! Sau dacă vrei să vii la sediul firmei te voi îndruma!

   Ștergere
 10. Cum putem achizitiona produsele de curatenie Kirby?

  RăspundețiȘtergere
 11. Lucian, am răspuns mai sus! Aştept să mă contactezi!

  RăspundețiȘtergere
 12. Buna ziua! De curând am achiziționat si eu acest superb aparat de curățenie! Având o mica spălătorie de textile(lenjerii, fete de perini etc),as vrea să-mi exploatez si micul prieten Kirby curățând si spălând covoare zilnic ,in același loc ! Înainte de a ma apuca, as vrea sa va intreb, daca motorul, solicitându-l zilnic ar putea ceda într-un timp mai apropiat si care ar fi șamponul cel mai bun pentru a elimina cat mai mult din murdăria strânsă pe covoare ! Va multumesc mult !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ar fi prea mult de spus aici. Vă rog folosiţi datele de la "CONTACT" şi vorbim în particular.

   Ștergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !