Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

13 feb. 2012

Spalare covoare lana, Spalare mocheta

Avantajele folosirii unui Kirby pentru spalarea covoarelor, spalarea mochetelor !



1) Ca si in cazul curatarii in profunzime si la spalatul covoarelor si mochetelor pozitia de lucru este ergonomica si comoda.
2) Este singurul aparat care poate spala in siguranta si eficient covoare de lana, covoare manuale (fara sa le transforme in carpe) sau mocheta lipita. Eu personal am spalat si covoare de matase cu rezultate excelente.
3) Spalarea cu spuma ecologica uscata asigura si un rezultat excelent dar si un timp de uscare redus. Practic dupa 40 min covorul sau mocheta pot fi redate traficului iar uscarea lor se  face direct pe locul de amplasare.
4) Timpul de lucru este redus substantial (cu 70%)
5) Operatiunea de spalare este compusa din doua faze:
-prima faza este compusa din frecarea covorului cu o perie rotativa si aplicarea spumei active operatiuni care se realizeaza simultan.
-a doua faza, dupa ce lucreaza spuma activa, consta in aspirare murdariei ridicata la suprafata in timp ce covorul este periat (se aduna scamele).
6) Suplimentar covoarele pufoase pot fi "pieptanate" sau putem il putem transforma pe Kirby intr-un uscator de covoare.

Despre proprietatile samponului Kirby si a spumei active care o produce voi vorbi in urmatorul articol

4 comentarii:

  1. Cam in cat timp se poate curata si spala un covor de 3/4?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sonia,
    La aceasta dimensiune curatarea in profunzime (batut, periat si aspirat)dureaza 10 minute, spalarea cu spuma activa (include o perie care spala efectiv covorul) dureaza 5 minute, inca 10 minute lasam spuma sa-si faca efectul dupa care inca 5 minute strangem murdaria scoasa de spuma activa la suprafata. Inca 30 minute dureaza uscarea covorului.
    Daca am socotit bine intr-o ora o sa-ti aduci aminte ce ti-a placut la covorul tau cand l-ai cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde pot gasi in Bucuresti o spalatorie care sa foloseasca produsele Kirby si metodele prezentate anterior pentru curatarea unui covor de lana?

    Claudia

    RăspundețiȘtergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !