Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

10 feb. 2012

Rinita alergica, astm, saltele, alergii

Curatati-va saltelele si protejati-va sanatatea!!!


Fac acest demers deoarece, din observatiile mele, nici macar oamenii informati in privinta acarienilor din saltea, nici cei care folosesc deja un Kirby in casa, nu acorda operatiei de curatare saltele importanta cuvenita.

In activitatea mea am facut mii de probe pe toate tipurile de saltele. Nu am gasit nici macar una (oricit de scumpa , oricit de antialergica) din care sa nu scot acarieni si piele moarta. Din pacate asta este o realitate careia nu-i dam importanta pentru ca nu putem vedea ceea ce este in interiorul saltelei.
Poate ma repet, dar bolile respiratorii alergice reprezinta a patra cauza de imbolnavire la nivel mondial. Se zice ca unul din patru locuitori ai Romaniei este alergic chiar daca inca nu o stie.
Salteaua, pe care ne petrecem o treime din viata, daca nu este curatata regulat, este cel mai mare depozit de alergeni cu care ne intilnim in mod obisnuit.
Situatia este chiar mai pregnanta in orasele cu pozitionarea Constantei, unde conditiile de altitudine si umiditate  favorizeaza proliferarea acarienilor.
Solutia cea mai simpla, economica, ecologica, cu minim de efort si consum de timp o reprezinta curatarea saltelelor regulat cu un Kirby. Spun asta pentru ca o saltea chiar daca are 35 cm grosime poate fi curatata in 10-15 minute, pe locul ei. Nu am intilnit nici un alt aparat de curatenie cu o asemenea eficienta.
Sanatatea voastra citi bani face?

4 comentarii:

  1. ce siguranta am ca aparatul dvoastra curata asa de bine cum spuneti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Il testati inainte in confortul locuintei dv inpreuna cu familia. Dealtfel aceasta metoda este in politica companiei din 1928. Testarea sistemului de curatenie Sentria de la Kirby este complet gratuita si nu va aduce nici o obligatie in sensul achizitiei.
    Insa, daca veti hotari ca va este necesar si veti dori sa-l folositi, nu o sa fiu eu acela care o sa se opuna dorintei dv!

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca nu a formulat corect intrebarea:) vroiam sa stiu cum pot verifica cele facute de aparatul d-voastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cind o sa testati un Kirby pe salteaua dv o sa va dati seama despre ce scriu. O mie de vorbe nu fac cit un singur test. Ca idee exista asa numitele "dispozitive de vizualizare" care permit sa urmariti gradul de indepartare a pielii moarte si a acarienilor din salteaua dv. in timp ce testati aparatul. Evident, nu face magie, asa ca o sa trebuiasca sa ateptati 5-10 minute pina cind aparatul nu va mai avea ce sa scoata din saltea.Dupa aceea nu trebuie decit repetata operatiunea in mod constant

    RăspundețiȘtergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !