Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

12 feb. 2012

Mocheta, covoare, covoare de lana

Avantaje personale pentru folosirea unui Kirby la curatarea  covoarelor si mochetelor.



1) Pozitia de lucru este comoda si ergonomica. Nu trebuie sa stati aplecat, astfel nu va mai doare spatele si nici macar nu mai transpirati. Datorita sistemului TECH DRIVE (cutie de viteze+roti motoare) si a manerului de lucru adaptabil atit pentru persoane scunde dar si pentru persoane inalte, efortul de lucru va este redus cu 90%.
2) Datorita eficientei periei batatatoare, Kirby va reduce cu 70% timpul de lucru, timp pe care il puteti folosi cum va doriti.
3) Sistemul de filtrare HEPA 11 va protejeaza sanatatea intregii locuinte. Dupa folosirea constanta a unui Kirby in locuinta o sa constatati o reducere semnificativa (pina la 90%) a depunerilor de praf. Si plamanii dv vor ramine curati!
4) Economii !!! Sistemul de curatenie Kirby are o durata medie de functionare in casa de aproximativ 30 de ani. In tot acest timp reduce bugetul de curatenie cu 70%. Un calcul simplu ne poate arata, ca economiile aduse de Kirby, ne pot aduce o masina de lux sau o locuinta in plus.
5) Si inca o data economii!!! Va salveaza covoarele (si nu numai) de la o distrugere lenta dar sigura, nu trebuie inlocuit odata la 2ani cu alt aspirator iar sanatatea dumneavoastra nu poate fi masurata in bani!

2 comentarii:

  1. Ce ma fac daca nu imi permit un Kirby?

    RăspundețiȘtergere
  2. mioarab,
    Hai sa spunem altfel!!!
    Oricine face curatenie in casa isi poate permite un Kirby.
    De altfel este o intrebare des intalnita si de aceea o sa te rog sa citesti raspunsul complet in viitorul articol.

    RăspundețiȘtergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !