Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

18 ian. 2012

Sfaturi privind curatarea unui covor-Sfatul 2

Curatarea in profuzime a unui covor (mocheta, mocheta lipita, etc.) presupune efectuarea a trei operatiuni simultan. Acestea sunt: baterea covorului, perierea covorului si aspirarea lui. In acest mod se asigura eliminarea din profunzime a prafului abraziv, acarienilor de covor, parului de animale, altor tipuri de murdarie.
Aceasta operatiune este esentiala in cazul covoarelor din lana sau matase (care reprezinta o valoare) dar si in cazul mochetelor lipite (pentru care nu exista metode eficiente de curatare). In cazul covoarelor din lina, praful abraziv le distruge incet dar sigur. Nu trebuie uitata nici cresterea calitatii aerului in casa prin eliminarea acarienilor, asta insemnind o investitie pentru sanatate pe termen lung in locuinta dv.
In cei doi ani de cind lucrez in domeniu am gasit un singur sistem de curatenie care sa satisfaca simultan aceste exigente. El se numeste Kirby Sentria.
Sunt bucuros sa aflu lucruri noi, asa ca daca cineva are alta parere, accept bucuros o provocare bazata pe o demonstratie practica!



   VERSUS          




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !