Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

17 ian. 2012

Sfaturi privind curatarea unui covor-Sfatul 1

 Spalati  un covor doar daca  va asigurati ca ati eliminat toata murdaria din el. Altfel veti pune apa si detergent peste praf si obtineti doar putin noroi. Plus ca umiditatea remanenta favorizeaza aparitia mucegaiului si a acarienilor.

Sunt sigur ca o mare parte din dumneavoastra ati dus covoare la spalatoriile din cartier. Probabil le-ati aspirat bine inainte, pentru ca asa se cere. Cind ati intins pe jos covorul adus de la spalatorie , multi dintre dumneavoasta ati observat ca este rigid (in cel mai bun caz). Asta se intimpla datorita faptului ca amestecind apa, detergent si praf se obtine un fel de ciment (adica un noroi care se intareste).
Din pacate aspiratoarele clasice, cele asa zis performante sau chiar si cele ale unor marci exclusiviste (unde pretul tine doar de nume) nu fac decit curatenie de suprafata, intr-o mai mica sau mai mare masura-asa numita "curatenie de ochii soacrei".
Puteti sa va convingeti de acest lucru, indiferent ce aparat de curatenie aveti, cerind o prezentare gratuita cu sistemul Kirby Sentria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !