Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

16 ian. 2012

Ce inseamna puterea unui aspirator

Puterea unui aspirator este data de debitul de aer vehiculat si nu de cat curent consuma


De multe ori aud ca un aspirator are putere mare (2000-5000)W si ca "trage bine".Oamenii chiar cred cu tarie, ca daca un aspirator are mai multi Watti, va face o treaba mai buna. Din pacate este complet fals.
Cheltuim bani pe curent (echivalent 20-50 becuri de 100W) si nu luam decit scamele de la suprafata :( .

Acestia sunt bani aruncati pe fereastra!
De fapt puterea unui aspirator se masoara in debitul de aer vehiculat.
Aparatul meu de curatenie Kirby consuma doar 600w si face treaba de 10 ori mai multa si cu eficienta de 100 de ori mai mare decit media aspiratoarelor existente pe piata. Asta este o  investite !!!
Ofer o mica exemplificare:

4 comentarii:

  1. si atunci dupa ce criterii se va cumpara un aspirator?nu prea poti sa te convingi de calitatile lui decat incercandu-l o perioada de timp

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna intrebare Sonia!!! Banuiesc ca atunci cind cumperi un aspirator exista o persoana care il testeaza pentu tine, iti arata ce face... si ce nu face, cit scoate din covor... si cit nu scoate, adica ca sa poti lua o decizie in cunostiinta de cauza. Sper ca asa ti-ai luat ultimul aspirator! Pentru ca la Kirby noi asa procedam cu fiecare familie in parte.

    RăspundețiȘtergere
  3. cand il cumperi din magazin nu prea face nimeni asa ceva. si din principiu nu cred pana nu vad cu ochii mei:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sonia, cu ochii tai poti sa vezi doar daca ceri o prezentare Kirby la tine acasa,

    RăspundețiȘtergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !