Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

20 ian. 2016

KIRBY-MODELUL ACTUAL

Adică cel centenar

Nu. nu trebuie să vă speriaţi, nu are o sută de ani. Acest nou, aş putea spune, model a fost creat special pentru a marca lunga perioadă de transformări şi inovaţii.
Aşa că trebuie să vă aşteptaţi la surprize. Mai mult decât plăcute. Şi foarte folositoare, toate în avantajul dumnevoastră.

Nu vă lăsaţi înşelaţi de infăţişarea de excepţie sub care se prezintă. Sub veşmintele noi ascunde o mulţime de "gadgeturi" care fac din el un veritabil James Bond în materie de curăţenie. Iată-l:


Vă place, ştiu că vă place! Este vorba de aspiratorul vertical, cu caracteristica sa unică-curăţarea în profunzime. Bate covorul pe locul lui, îl aspiră şi îl şi perie. Toate astea la o singură trecere.

Vor urma mai multe episoade în care vă voi prezenta noutăţile din dotare.

2 comentarii:

  1. Atentie la exprimare, Kirby nu este un aspirator ... credeam ca stii asta deoarece au fost nenumarate dezbateri pe aceasta tema ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ştiu asta, dar clientul nu. În această poziţie, printre altele execută şi funcţia de aspirare verticală! Aşa că...

      Ștergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !