Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

21 iul. 2014

CRITERII PENTRU ALEGEREA UNEI FIRME DE CURĂŢENIE

Dacă vă puneţi asemenea întrebări

Înseamnă că timpul este preţios pentru voi. Şi doriţi să vă mândriţi cu casa voastră. Asa că nu o voi lungi şi voi încerca să fiu cât mai obiectiv.
În primul rând este vorba despre calitatea oamenilor. Vorbim aici despre responsabilii firmei dar şi despre angajaţii ei. Deoarece curăţenia la domiciliu este în primul rând o problemă de încredere a clientul atât în integritatea morală a echipei de curăţenie cât şi a profesionalismului ei. Ambele se câştigă foarte greu şi se pierd extrem de uşor. Ştiţi doar, cea mai eficientă reclamă este cea din vorbă-n vorbă.


În doilea rând este vorba de aparatele pe care le folosesc. Omul oricât de harnic ar fi nu poate face mare lucru dacă nu are cu ce. Faptul că folosesc sisteme de curăţenie Kirby spune mare lucru. Este incontestabil liderul sistemelor de curăţenie. Este o garanţie în plus că veţi fi mulţumiţi de prestaţia echipei.

În al treilea rând m-am bucurat să aflu că folosesc soluţii originale Kirby din care cel mai des întâlnit va fi şamponul. Vă veţi bucura să ştiţi că este ecologic, prietenos cu noi ca persoane, acţionează împotriva acarienilor (de departe inamicul numărul unu în locuinţă) şi a mucegaiurilor, împrospăteaza şi dublează durata de viaţă a covoarelor.

Şampon Kirby

Aşa în treacăt le-aş aminti şi pe celelalte:

Consumabile Kirby
Firma Eco Cleaning din Bucureşti îndeplineşte categori aceste trei criterii precum şi altele pe care vă las placerea să le descoperiţi. Din aceste motive vă recomand călduros să-i căutaţi de câte ori aveţi nevoie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !