Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

27 sept. 2013

CURĂŢAREA SALTELELOR

Da aţi citit bine, curăţare şi categoric nu spălare

Haideţi să vă explic şi de ce...
Este foarte uşor să băgăm apă într-o saltea, problema e cum o scoatem de acolo!
Ştiu, ştiu, apa înteţine viaţa!
Dacă vă plac culturile de acarieni, mucegaiuri, etc., puteţi să o spălaţi cu apă sau abur. Salteaua păstrează umiditatea şi temperatura din interior la un nivel constant şi o să obţineţi astfel un excelent incubator.
Dacă vreţi să vă informaţi mai pe larg, găsiţi totul aici!

Dacă vreţi însă să scăpaţi de ei, sistemul de curăţare Kirby vă stă la dispoziţie la un click distanţă.

Sunt două categorii de persoane interesate de acest serviciu:
-Cei cu alergii respiratorii, astm chiar şi dermatite atopice. Cei pe care i-am ajutat să folosească un asemenea sistem (deloc puţini) declară în unanimitate că în mai puţin de o lună calitatea vieţii în locuinţă s-a îmbunătăţit semnificativ. În acest caz recomandarea pentru executarea operaţiunii este să fie făcută o dată pe săptămână, maxim la zece zile. E cu mult mai ieftin decât medicaţia aferentă.
Şi din păcate deşi grupele de risc cele mai afectate rămân copii şi bătrânii se observă o creştere îngrijorătoare a alergiilor respiratorii, mai ales în mediul urban şi la celelalte grupe
-Cei care vor să se protejeze de cele enumerate mai sus. Este cunoscut faptul că o banală scădere de imunitate ne poate procopsi foarte uşor cu o alergie. În schimb scăpăm foarte greu de ea, în cele mai multe cazuri ea ne sâcâie tot restul vieţii cu costurile de rigoare.

Doar câteva cuvinte şi despre tarife:
-Curăţarea unui metru pătrar costă 15 Ron, adică o saltea simplă 30 Ron, cea dublă, ei da aţi ghicit, 60 Ron.
-Operaţia durează 10-15 minute pentru fiecare saltea.
-Curăţarea se face în profunzime, până la adâncimea de apoximativ 30cm.

Am desenat repede ceva!

LISTA SERVICIILOR COMPLETĂ!

4 comentarii:

  1. Hai ca am sesizat ironia de la inceput...Iti raspund si la intrebare, ne luam o saltea cu apa si nu mai enevoie sa o scoatem de acolo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar de ce trebuie sa dormim pe saltele? Oamenii care au ajuns cu adevarat mari, care au lasat ceva in urma lor, s-au purtat in timpul vietii ca niste adevarati spartani, au dormit pe piatra si au visat perne de puf. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, dar pe piatră mai puneau şi ceva blănuri! :)

    RăspundețiȘtergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !