Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

24 iun. 2013

CUM SE MAI POATE FOLOSI UN KIRBY-EP. 2

Dupa ce a muncit pe brânci peste 40 de ani

Acum să vedem surpriza...
A fâcut curăţenie şi a protejat sanatatea minim pentru două generatii. Acum înfrumuseţează locuinţa pentru cine ştie câte altele.
Cine îmi poate spune ce reprezintă ?

Şi cum azi e a doua zi de Rusalii nu o să vorbesc despre Kirby şi nici despre cum îl puteţi folosi !
Deşi mă manâncă tastele . 

10 comentarii:

 1. Pai, na! Seamana a samovar mai sofisticat. Ma iau dupa aspectul de ceainic din varful structurii ca altminteri ar putea fi orice. ... Un alambic de tarie? Obiect decorativ in bucatarie?

  RăspundețiȘtergere
 2. Aş merge şi eu pe supoziţia lui Spunsieu, adică un samovar mai elaborat pentru un ceai de calitate ori poate o fi vreun expresor de cafea, ceva mai antic, aşa ca-n "1001 de Nopţi" (fiindcă tot ai adus vorba, într-un alt articol, de viziri, califi şi covoare fermecate) :D

  RăspundețiȘtergere
 3. hmmm, nu stiu cu ce sa zic ca seamana, dar straluceste de numa' :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu imi pot da seama ce este, dar arata bine. Mi-ar placea un K in casa, macar pe post de bibelou. :) Astept raspunsul tau... ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Singurul bibelou pe care il avem in Romania este un model K. placat cu aur (editie limitata) la sediul companiei din Bucuresti

   Oricum un K nou este in sine un bibelou :) care insa face o multime de treaba !

   Ștergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !