Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

18 feb. 2013

PREŢUL UNUI KIRBY

După părerea mea este nepreţuit!

Oricum părerea mea contează foarte puţin!
Scriu acest articol din cauza multelor căutări pe Google cu acest subiect!
Şi acum hai să vorbim despre vorbe...
În primul rând:

Singura metoda de a folosi un Kirby in casa, este in urma demonstratiei facute de catre un dealer autorizat, la dumneavoastra acasa (valabil in cazul folosirii acestui formular).


Sistemele Kirby achiziţionate din magazine sau de pe internet nu sînt noi şi nu au acoperire privind Garanţia asigurată de Fabrica Kirby şi nici nu beneficiază de Planul de Recondiţionare. cititi in continuare


Dacă vreţi o altfel de abordare o faceţi pe răspunderea dumneavoastră.



Partea neplăcută este că s-ar putea să rămâneţi doar cu coceanul !

Singurul care vă poate face o ofertă de preţ este dealerul care vă face demonstraţia, funcţie de ce aveţi nevoie din acest sistem de curăţenie

Mai  e ceva să vă spun!
De când eram ceva mai tânăr!
Presupunând că am fost vreodată.

O nouă prietenă, pe acea vreme, uitându-se la cerul înstelat, mă întreabă nonşalant dacă ştiu cât costă acea stea de pe cer. Mă uit la stea şi răspund că nu ştiu, că ar trebui să ajung acolo să o văd sau s-o evaluez.
Aşa e şi cu Kirby, până nu îl vezi, nu ştii ce ai pierdut.
Şi culmea, ajungea un singur sărut. :(

În plus, variantele de plată si de vânzare sunt foarte variate, astfel încât să se potrivească ca o mănuşă fiecarei persoane care doreşte să folosească un Kirby în casă!



9 comentarii:

  1. as manca porumb si este numai vina tA! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai remarcat ca in momentele importante ale vietii nu avem cuvintele la noi si uneori nici inspiratia necesara? Degeaba ne vin ideile dupa ce trece momentul. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah... ce fotografie delicioasă!!!
    Bine zis. Înţeleg la ce te referi. Dar... pentru un Kirby, nu prea ar ajunge un singur sărut. Am dreptate?! Cam câte?... aşa, măcar să am o idee. În "săruturi". :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi depinde!
      Uneori ajunge unul!
      Alteori îţi trebuie poate mii!
      Nu de mine depinde. :P

      Ștergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !