Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

13 iun. 2012

ISTORIE KIRBY IN IMAGINI . ACARIENII IN PRIM PLAN

Primul aparat de curatenie care incepe sa previna o boala cunoscuta inca din secolul XVII si anume alergia la acarieni cu forma sa cea mai grava astmul bronsic


In marile metropole americane, cladirile cu multe etaje incep sa detina suprematia.
Concomitent se sesizeaza si faptul ca datorita schimbarii stilului de viata tot mai multi oameni au frecvent alergii respiratorii (ceea ce costa enorm atat bugetul de sanatate  cat si pe cel personal).
Astfel, primul aparat de curatat saltele se impune de la sine!Este foarte interesant, in România, mai putin de 1% din populatie intelege pericolul cu care se confrunta,  in conditiiile in care mai mult de 25% din populatie este alergica.
Acest articol nu ar fi fost posibil fara acceptul si amabilitatea domnilor de la Kirby Vacuum Cleaner Museum carora le multumesc inca o data pe aceasta cale !

2 comentarii:

 1. Păi unde e istoria Kirby ?... Ne-ai arătat doar actul de naștere !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Actul de nastere sau mai corect imagini de la botez le-am aratat intr-un articol anterior.
   Si mai urmeaza ca trecem printr-o istorie de o suta de ani !

   Ștergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !