Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

15 mai 2012

BOLILE ALERGICE DEVIN TOT MAI SEVERE SI AFECTEAZA PANA LA 40% DIN POPULATIA GLOBULUI

Acest articol este preluat de pe MEDICA ACADEMICA

Autor: Raluca Bajenaru Publicat in 10 mai 2012


Aproximativ 30-40% din populatia globului sufera de boli alergice care, in ultimii ani, au devenit tot mai severe; in plus, la acelasi pacient tind sa apara mai multe tipuri ale acestor afectiuni, a spus Camelia Berghea, medic primar alergologie-imunologie clinica, asistent universitar in cadrul UMF “Carol Davilla”, invitata sa vorbeasca despre rinita alergica in cadrul intalnirilor „Impreuna pentru viata – Sanatate prin cunostere”, organizate de compania farmaceutica MSD Romania. citeste tot articolul


As mai adauga eu separat de articolul de mai sus ca alergenii din praful de casa poarta o mare responsabilitate in cazul bolilor alergice.
O metoda eficienta, economica si inteligenta pentru a tine sub control alergenii din locuinta este folosirea aparatului de curatenie Sentria de la Kirby .
Multi din cei care il folosesc deja au simtit o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii in propria locuinta dupa aproximativ 45 de zile, fara medicamente, fara chimicale= mai multi bani in buzunar.
Acest efect este posibil datorita capacitatii de curatare in profunzime (cca 30cm in cazul saltelelor) dublata de protectia cailor respiratorii prin filtrarea HEPA 11


Dar să terminăm cu poveştile!
Până la urmă cu asta vă confruntaţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !