Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

23 mar. 2012

BLOG PENTRU RECLAMA

M-ati prins !!! Fac reclama la curatenie!


Scriu acest articol pentru ca in comentarii sau mail-uri private, mai voalate sau nu, am fost "acuzat" ca fac reclama unui anumit produs.
Sunt vinovat!!! Imi place curatenia de calitate, imi plac lucrurile de calitate, iubesc eficienta, urasc sa pierd timpul aiurea si sa-mi rup spatele fara folos.
Intamplator, la o anumita cotitura a vietii am dat de Kirby, aparat de curatenie complet de care m-am "indragostit" iremediabil.
Nu pentru cum arata sau pentru cat costa. Pentru multele avantaje pe care mi le aduce la curatenia casei si pentru sanatatea mea si a familiei.
Dupa cum am mai scris, in cei doi ani de cand ma invart prin Constanta am vazut cel putin 98% din aparatele de curatenie existente in lume. Nu am dat de nici unul in fata caruia Kirby "sa plece ochii".
Mai este ceva ce apreciez foarte mult. Desi Kirby este prezent in peste 80 de tari, practic la nivel global, din 1928 nu a apelat niciodata la promovare prin mass media sau alte forme de reclama uzuale.
Totusi rezista de 100 de ani in piata ceea ce spune multe despre produs si companie in sine.

Sigur o sa se gaseasca si unii care o sa spuna ca prea tin cu ursu' . Asa o fi, da e ursu' meu.
Ca sa o citez pe Mirabela Dauer "sunt unul din cei fericiti ca folosesc un Kirby in casa" :)

8 comentarii:

  1. Ei na, si daca faci reclama, ce? E blogul tau:D scrii ce vrei tu pe el!:)

    O zi faina sa ai! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, la fel. Aici la Constanta e tare faina :) -ziua
      Dar sa stii ca intradevar fac reclama doar curateniei pe care o face Kirby si nu companiei care il produce

      Ștergere
    2. chiar bun articolu uite aici si cateva sfaturi despre sport http://culturismfitness.com intra si vezi despre ce este vorba.

      Ștergere
    3. Ms de apreciere. O sa dau link-ul fiului meu, el este pasionat de asa ceva :)

      Ștergere
  2. Nu da atentie celor care te acuza ca faci reclama chiar daca sai eu am fost unul dintre ei.Ulterior mi-am dat seama ca esti un maniac al curatenuiei si crede-ma ca asta este o calitate ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as spune ca sunt un maniac al curateniei.
      Cum am scris si in articol "Imi place curatenia de calitate, imi plac lucrurile de calitate, iubesc eficienta, urasc sa pierd timpul aiurea si sa-mi rup spatele fara folos."

      Ștergere
  3. si vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt prea acri.daca nu esti platit pentru ceea ce scri ar trebui sa-i anuntam noi pe cei de la kirby despre asta.iar daca esti platit bravo tie,as vrea si eu sa ma plateasca cineva pentru ceea ce scriu.doar cei invidiosi te pot acuza ca faci reclama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti propune sa fiu platit. Mi-ar place!!! Si as primi, chiar daca nu prea as sti, ce sa spun in plus. Ma apuc sa-mi fac temele :)

      Ștergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !