Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

25 ian. 2012

Saltele, acarieni, astm, boli respiratorii

Cind v-ati curatat ultima data salteaua sau patul pe care dormiti?



Multi veti zimbi citind aceasta intrebare. Din pacate este foarte serioasa. O treime din viata o petrecem dormind. O treime din pielea moarta pe care o pierdem zilnic se depoziteaza in saltea (asta este si sursa mirosului specific dormitoarelor). Mai dam caldura si umiditate prin corpul nostru cit dormim. Nu este de mirare ca saltelele noastre care au intre 20 si 30 cm grosime se tranforma in adevarate incubatoare de acarieni si mucegaiuri. In aceste conditii locul pe care ne petrecem o treime din viata devine cel mai mare rezervor de alergeni pe care il intilnim in mod obisnuit. Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza acarienii si alergiile respiratorii ca a treia cauza a imbolnavirilor si deceselor in lume. In Constanta, datorita pozitionarii geografice (altitudine si umiditate) situatia este si mai grava, acesti factori favorizind dezvoltarea acarienilor.
In calitate de dealer Kirby am facut  mii de demonstratii cu acest aparat pe toate tipurile de saltele (inclusiv antialergice) si nu am gasit nici una din care sa nu scot piele moarta si acarieni.
Din pacate cei mai nevinovati sunt si cei mai afectati!!! Ma refer in special la copii.
Sistemul de curatenie Sentria de la Kirby elimina toate aceste probleme in doar 10 minute.
Pentru persoane cu alergii sau astm se recomanda o curatare a saltelei o data pe saptamina.
Pentru persoane fara probleme salteaua ar trebui curatata macar lunar.
Dupa parerea mea, pentru a scapa de alergenii din saltea avem doua solutii:
-ori incepem sa folosim un Kirby in casa
-ori schimbam saltelele la fiecare 3 luni

Si nu trebuie sa ma credeti pe cuvint.Puteti sa testati aceste lucruri in cadrul unei demonstratii gratuite, la dv acasa in cadrul familiei.

2 comentarii:

  1. marioarabourceanu4 feb. 2012, 04:05:00

    cam cat m-ar costa sa-mi curat cei 30 mp de covor si cele trei saltele (si canapeaua,si fotoliile si...mai gasesc eu)cam de doua ori pe an?(ca mai mult nu-mi permit)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Marioara!
    In pagina SERVICII aveti toate informatiile pe care le cereti.
    In cazul saltelelor nu mi-ati indicat dimensiunile iar in cazul covoarelor nu ati mentionat operatiile pe care le doriti (curatare in profunzime si/sau spalare cu spuma uscata).
    Despre curatarea canapelelor si fotoliilor trebuie facuta o evaluare la fata locului. Sistemul de curatenie Sentria de la Kirby face o treaba perfecta si in acest caz desi nu face parte din oferta de servicii. Motivul este ca daca tapiteriile nu au fost intretinute in mod constant, operatiunea de curatare a lor, este una de durata (ca si timp). Practic trebuie eliminat tot praful acumulat in ele de-a lungul timpului si apoi spalate. Dupa ce se usuca trebuie eliminata si murdaria rezultata in urma spalarii.

    RăspundețiȘtergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !