Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

4 dec. 2017

Spoturi și proiectoare LED

Cum acest blog se ocupă cu lucrurile de calitate (n.a. sistemul de curățenie Kirby) m-am gândit să vă prezint și alte lucruri din aceeași gamă. Azi o să vorbesc despre spoturi și proiectoare LED. Voi menționa magazinul online SavElectro deoarece, chiar dacă suntem în capetele opuse ale unei diagonale imaginare care ar traversa țara, s-au remarcat prin seriozitate și profesionalism.

SavElectro


Spoturi LED


Printre avantajele utililizări spoturilor LED se numără: montajul ușor, flexibilitate în iluminat în cazul folosirii celor orientabile, sunt alegerea potrivită pentru tavanele joase, pot ascunde imperfecțiuni inestetice ale tavanelor.

spot LED

De ce ar trebui folosite? Pentru că elimină riscurile apariției umbrelor atât în iluminatul ambiental cât și în cel general. Oferă o lumină focalizată, centrată fiind potrivite la iluminatul de accent.

Proiectoare LED


Se utilizează pentru iluminatul caselor, atelierelor, halelor, terenurilor de sport, tunelurilor, monumentelor istorice, parcărilor, dar și pentru iluminatul de supraveghere.


proiector LED

Câteva din avantajele utilizării unor proiectoare  LED sunt: durata de viață foarte mare, lipsa mercurului și plumbului din compoziție, lipsa emisiei de radiații ultraviolete, consumul redus de energie, zonele de exterior pot fi cât se poate de sigure datorită iluminatului de înaltă calitate.

Informații complete găsiți pe linkurile oferite, veți vedea că aveși la dispoziție o largă varietate de spoturi și proiectoare LED. Sunt sigur că veți găsi folositoare recomandările mele, mai ales când o să aveți nevoie. Deși, sincer, nu vă recomand să așteptați până atunci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !