Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

19 oct. 2016

NE AJUTAŢI ŞI NOI VĂ MULŢUMIM!

Ştim că dumneavoastră, cei ce folosiţi un #Kirby aţi dori ca şi alte persoane, prieteni, cunoscuţi, colegi de serviciu ori rude să folosească acest sistem de curăţenie. Nimic mai simplu, ne stabiliţi o prezentare, la fel cum aţi avut şi dumneavoastră. Frumos este că dacă, în urma acestei prezentări, familia respectivă va dori să folosească un Kirby în casă, atât dumneavoastră cât şi dânşii vor beneficia de câte o mulţumire sub forma unui cadou.


De cadoul pentru noii proprietari voi vorbi într-un viitor articol. Acum să vedem cum vă mulţumim dumneavoastră, cei care ne ajutaţi:
  1. Un aparat îşi găseşte stăpânii - vă mulţumim cu o perie Zipp sau consumabile la valoare.
  2. Două aparate îşi găsesc stăpânii - vă mulţumim cu consumabile de 120 euro la alegere.
  3. Trei aparate îşi găsesc stăpânii - vă mulţumim cu noul adaptor pentru spălat covoare şi pardoseală tare.
  4. Patru aparate îşi găsesc stăpânii - vă înlocuim aparatul de bază cu unul nou.
  5. Cinci aparate îşi găsesc stăpânii - vă returnăm aparatul de bază înlocuit cu revizia completă şi reparat integral astfel încât să-l puteţi face cadou sau, de exemplu, să îl donaţi la biserică.
Pentru confirmarea prezentării dar şi pentru validarea cadoului dumneavoastră vă rugăm folosiţi secţiunea Contact, Testaţi un Kirby (unde scrie "Introduceti data si ora la care doriti sa testati un Kirby" spuneţi şi cine ne-a fixat prezentarea) sau scrieţi un comentariu la acestă postare, pe blog ori în pagina de FB.

Atenţie!!!
- poziţiile 1,2,3 se cumulează.
- poziţiile 4,5 nu se cumulează cu 1,2,3
- acordarea lor se va face imediat după finalizarea contractelor cu noii proprietari.
- campania de mulţumire este valabilă pentru contractele cu livrare încheiate până pe 23.12.2016

#KirbyAvalir

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !